MÖBELSKYDD TILL DINA UTEMÖBLER

Hos oss på Grebbestad Sommarmöbler skyddar vi dina möbler när det regnar, snöar, haglar och blåser.

Hållbarheten på dina möbler är lika viktig för oss som för dig. Lika viktig som investeringen av möbeln utomhus är hur du skall bevara din utemöbel under den kalla årstiden. Många kan förvara sin utemöbel inomhus, dock är vi många som inte har den möjligheten. Då är ett möbelskydd den absolut bästa hjälpen.

Möbelskyddet hjälper till att bevara livslängden på din utemöbel. Den hjälper dig när regnet står som spön i backen och den skyddar dina möbler när stormen viner runt knutarna.

I vårt sortiment av möbelskydd finner du skydd för enskilda möbler samt skydd till matgrupper, soffgrupper och parasoller. Till en hörnsoffa är skyddet formsytt efter soffans mått. Till hela grupper väljer du ett möbelskydd som täcker hela gruppen.

Kanske har Du köpt ett runt matbord, inga problem vi hjälper dig med ett passande möbelskydd.

Vi har t o m möbelskydd till dina dynor. En praktisk trunk  i tyg där du snabbt slänger ner dina dynor när regnet kommer.

Hammocken, vilsängen och deckstolen skall vi också hjälpa till att skydda med ett bra möbelskydd.

De flesta möbelskydd är tillverkade av slitstark polyester och där det behövs är de förstärkta med en vattentät PVC. Många av möbelskydden har också smarta fästanordningar av kardborre.

Vi säljer möbelskydd från Artwood, Brafab och Cane Line. Välkommen in i vår web-shop eller till vår butik i Grebbestad.