• VI LEVERERAR TILL UDDEVALLA

    UTEMÖBLER & SOMMARMÖBLER UDDEVALLA

Utemöbler & sommarmöbler Uddevalla

Vi på Grebbestad Sommarmöbler levererar utemöbler och sommarmöbler till våra kunder i Uddevalla och närområden. Beställ här direkt på vår hemsida och vi levererar möblerna till er i Uddevalla.

I sortimentet finns klassiska utemöbler från Brafab, Cane-Line och Hillerstorp och även mer unika sommarmöbler från till exempel Artwood, Elementi och Houe. Titta vidare på vår sida så kommer du att hitta utemöbler att tycka om och trivas med – länge.

Mycket mer än bara sommarmöbler

Vi säljer inte bara sommarmöbler för trädgård, uterum och balkonger utan vi har möbler för hela hemmet. Förutom soffor, bord, lampor och stolar så säljer vi inredning, hemtextilier, färg, golv och tapeter.

I kassasteget erbjuder vi smidiga betalningsmöjligheter med Klarna och vi bjuder alltid på frakten om du handlar för över 5000 kr.

Innan du checkar ut varukorgen kan du välja om du vill att vi monterar ihop era utemöbler, sommarmöbler och innemöbler innan leverans.

Välkommen hit från Uddevalla!

Om ni har frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta oss eller besöka butiken i Grebbestad, Tanums kommun. Från Uddevalla centrum tar det inte ens en timme att ta sig hit med bil. Välkommen!

Grebbestad Sommarmöbler
Industrivägen 4
45772 Grebbestad

Ring +46(0)525-66200 eller maila info@sommarmobler.se