• VI LEVERERAR TILL STOCKHOLM

    UTEMÖBLER & SOMMARMÖBLER STOCKHOLM

    Sommarmöbler, utemöbler och Artwood shop Stockholm

Sommarmöbler & utemöbler Stockholm

Vi på Grebbestad Sommarmöbler levererar utemöbler och sommarmöbler till våra kunder i Stockholm och övriga Sverige. Beställ här direkt på vår hemsida och vi levererar möblerna till er i Stockholm.

I sortimentet finns klassiska utemöbler från Brafab, Cane-Line och Hillerstorp och även mer unika sommarmöbler från till exempel Artwood, Elementi och Houe. Titta vidare på vår sida så kommer du att hitta utemöbler att tycka om och trivas med – länge.

Stort sortiment av sommarmöbler med leverans till Stockholm

När du handlar från oss på Grebbestad Sommarmöbler kan du alltid räkna med att våra produkter håller hög kvalitet. När vi väljer ut vilka leverantörer vi vill jobba med så ställer vi höga krav på både deras kvalitet och sortiment.

Oavsett om du letar efter en ny trädgårdsgrupp, sommarmöbler till balkongen eller någon annan typ av utemöbler så kan du hitta det du söker hos oss.

Med nya möbler kan du ge ditt hem eller din uteplats en helt ny karaktär och känsla. Vilken känsla du än är ute efter så har vi utemöbler, solsängar, dynor, parasoller och tillbehör som passar. Vill du ha hög mysfaktor så kan du frossa bland ljuslyktor, filtar, kuddar och hängmattor.

Artwood-shop online

Relax är ordet för avslappning, lugnande och rogivande stunder. Det har Artwood tagit till sitt signum. Artwood har unika loungemöbler, solsängar och solstolar. Söker du möbler som sticker ut och som du kommer att få många komplimanger för ska du välja möbler från vårt populära märke Artwood.

Artwood har ett brett sortiment av bord i material som passar din utemiljö eller i ditt uterum. Med teakbord som redan har fått sin grå patina och med bänkar eller rottingstolar skapas en ombonad och fin miljö. Möjligheterna är många med Artwoods utemöbler! De flesta utemöblerna är tillverkade i betong eller konstrotting med stomme av aluminium.

Våra sommarmöbler passar för hem och företag

Våra sommarmöbler tål att slitas på och det är inte bara privatpersoner som uppskattar dem. Möblerna passar oavsett om du ska ha dem för privat bruk eller till en verksamhet.

Varför inte beställa snygga sommarmöbler till café, hotell eller personalutrymmen?

Mycket mer än bara sommarmöbler

Vi säljer inte bara sommarmöbler för trädgård, uterum och balkonger utan vi har möbler för hela hemmet. Förutom soffor, bord, lampor och stolar så säljer vi även inredning och hemtextilier.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig erbjuder vi flera olika betalningsalternativ. Här kan du betala direkt med ditt bankkort eller betala senare via en faktura från Klarna. Fakturan är också möjlig att dela upp. Vi skickar dina sommarmöbler fraktfritt om du handlar för över 5000 kr.

Innan du checkar ut varukorgen kan du välja om du vill att vi monterar ihop era utemöbler, sommarmöbler och innemöbler innan leverans.

Vi hjälper dig med sommarmöbler till Stockholm

Om ni har frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta oss eller besöka butiken i Grebbestad, Tanums kommun. Är ni på besök på den Bohuslänska västkusten är ni hjärtligt välkomna in i butiken!

Grebbestad Sommarmöbler
Industrivägen 4
45772 Grebbestad

Ring +46(0)525-66200 eller maila info@sommarmobler.se