• VI LEVERERAR TILL MALMÖ

    UTEMÖBLER & SOMMARMÖBLER MALMÖ

    Sommarmöbler till Malmö

Utemöbler & sommarmöbler Malmö – Köp möbler av högsta kvalitet!

Vi på Grebbestad Sommarmöbler ordnar med utemöbler och sommarmöbler till våra kunder i Malmö och Skåne. Beställ här online direkt på vår hemsida så ser vi till att möblerna levereras till hemmet eller företaget i Malmö.

I vårt stora sortiment finns klassiska utemöbler från Brafab, Cane-Line och Hillerstorp och även mer unika sommarmöbler från till exempel Artwood, Elementi och Houe. Titta vidare på vår sida så kommer du att hitta utemöbler att tycka om och trivas med – länge.

Mycket mer än bara sommarmöbler

Vi säljer inte bara sommarmöbler för trädgård, uterum och balkonger utan vi har möbler för hela hemmet. Förutom soffor, bord, lampor och stolar så säljer vi inredning, hemtextilier, färg, golv och tapeter.

Stort sortiment av sommarmöbler med leverans till Malmö

När vi väljer ut vilka leverantörer vi vill jobba med så ställer vi höga krav på både deras kvalitet och sortiment. När du handlar från oss på Grebbestad Sommarmöbler kan du alltid räkna med att våra produkter håller hög kvalitet.

Oavsett om du letar efter en ny trädgårdsgrupp, sommarmöbler till balkongen eller någon annan typ av utemöbler så kan du hitta det du söker hos oss.

Parasoller, solstolar, dynor…

Med nya möbler kan du ge ditt hem eller din uteplats en helt ny karaktär och känsla. Vilken känsla du än är ute efter så har vi utemöbler, solsängar, dynor, parasoller och tillbehör som passar. Vill du ha hög mysfaktor så kan du frossa bland ljuslyktor, filtar, kuddar och hängmattor.

Våra möbler passar för hem och företag

Varför inte beställa snygga sommarmöbler till café, hotell eller personalutrymmen? Våra sommarmöbler tål att slitas på och det är inte bara privatpersoner som uppskattar dem. Möblerna passar oavsett om du ska ha dem för privat bruk eller till en verksamhet.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig erbjuder vi flera olika betalningsalternativ. Här kan du betala direkt med ditt bankkort eller betala senare via en faktura från Klarna. Fakturan är också möjlig att dela upp. Vi skickar dina sommarmöbler fraktfritt om du handlar för över 5000 kr.

Välkommen hit från Malmö!

Om ni har frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta oss eller besöka butiken i Grebbestad, Tanums kommun.

Grebbestad Sommarmöbler
Industrivägen 4
45772 Grebbestad

Ring +46(0)525-66200 eller maila info@sommarmobler.se