• VI LEVERERAR TILL KARLSTAD

    UTEMÖBLER & SOMMARMÖBLER KARLSTAD

    Sommarmöbler till Karlstad

Sommarmöbler & utemöbler Karlstad

Vi på Grebbestad Sommarmöbler levererar utemöbler och sommarmöbler till våra kunder i Karlstad och närområden. Klicka hem dem från vår webshop så levererar vi möblerna till dig i Karlstad.

I sortimentet finns klassiska utemöbler från kända tillverkare som Brafab, Cane-Line och Hillerstorp och även mer unika sommarmöbler från till exempel Artwood, Elementi och Houe. Titta vidare på vår sida så kommer du att hitta sommarmöbler att trivas med och tycka om – väldigt länge.

Stort sortiment av sommarmöbler med leverans till Karlstad och Värmland

När vi väljer ut vilka leverantörer vi vill jobba med så ställer vi höga krav på både deras kvalitet och sortiment. Så när du handlar från oss på Grebbestad Sommarmöbler kan du alltid räkna med att våra produkter håller hög kvalitet.

Oavsett om du letar efter sommarmöbler till balkongen, en ny utesoffa eller någon annan typ av utemöbler så kan du hitta det du söker hos oss.

Med nya möbler kan du ge ditt hem eller din uteplats en helt ny karaktär och känsla. Vilken känsla du än är ute efter så har vi utemöbler, solsängar, dynor, parasoller och tillbehör som passar. Vill du ha hög mysfaktor så kan du frossa bland ljuslyktor, filtar, kuddar och hängmattor.

Mycket mer än bara sommarmöbler

Vi säljer inte bara sommarmöbler för trädgård, uterum och balkonger utan vi har möbler för hela hemmet. Förutom soffor, bord, lampor och stolar så säljer vi inredning, hemtextilier, färg, golv och tapeter.

Våra möbler passar för hem och företag

Våra sommarmöbler tål att slitas på och det är inte bara privatpersoner som uppskattar dem. Möblerna passar oavsett om du ska ha dem för privat bruk eller till en verksamhet.

Varför inte beställa snygga sommarmöbler till hotell, café, eller personalutrymmen?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig erbjuder vi flera olika betalningsalternativ. Här kan du betala direkt med ditt bankkort eller betala senare via en faktura från Klarna. Fakturan är också möjlig att dela upp. Vi skickar dina sommarmöbler fraktfritt om du handlar för över 5000 kr.

Innan du checkar ut varukorgen kan du välja om du vill att vi monterar ihop era utemöbler, sommarmöbler och innemöbler innan leverans.

Välkommen hit från Karlstad!

Om ni har frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta oss eller besöka vår butik och showroom i Grebbestad, Tanums kommun.

Grebbestad Sommarmöbler
Industrivägen 4
45772 Grebbestad

Ring +46(0)525-66200 eller maila info@sommarmobler.se